Litt om meg og min familie :)

Hei.

Vi er en familie på 5, Meg Trine, min mann Arild og våre 3 barn Victoria, Chris Emil og Odd Jonathan.

Vi bor på karmøy og trives godt her.

Hele familien elsker hunder, og har nå selv hatt hund i 6 år. Vår første hund Maya er hentet fra Danmark. Så har vi Olivia fra Ungarn. Vi har og valpene Kiara og Frida. Kiara er datter til Maya og hun er nå 4 mnd. Frida er kjøpt i Sveio og er også 4mnd.  Disse er di vi har hjemme! Ellers har vi to hanner på fôr, Chewie fra eget opdrett, og Kasper fra Danmark.

Maya Er hentet fra danmark da vi ønsket og satse på nye men gode gener i Norge. Hun har perfekt lynne og gemytt. Hun har absolut alt vi ser etter i en hund. Maya har også vært stilt på valpeshow. Hun ble BIR, BIG og Best in show nr 3. I 2016 stilte vi henne på sommerutstillingen i Skudeneshavn to dager på rad. Her fikk hun Excellent og 3. plass i åpen klasse tispe lørdagen, og Excellent 1. plass åpen klasse tispe søndagen.  Vi skal også fortsette med utstilling på henne, og håper på gode resultat også videre. Hun kommer fra en slekt med bare Champions, dette ser du om du tar en titt på stamtavlen hennes. Maya elsker kos og familien sin. Hun går utrolig godt overens med andre hunder, og vi er ikke redd for å la henne få hilse på noen. Maya er helsestestet uten anmerkninger. Hun har nå hatt 2 kull, ett på 6 valper og ett på 7 valper. Helt fantastiske små!

Olivia kommer fra Ungarn. Hun er den roligeste av de vi har, Perfekt lynne og gemytt! Olivia er nå 2år. Olivia har blitt stilt på utstillinger med gode resultat. Hun har Excellent 2.plass juniorklassetispe, og Very good 2. plass juniorklasse tispe de samme dagene i skudeneshavn. og vi gleder oss stort til å følge henne fremover, både i ringen og på hjemmebane. Hun gir oss utrolig mye.

Chewie er sønn en tispe vi har hatt tidligere. Han er en livlig og glad havanais, som du faktisk kan se at alltid smiler :D Han har en utrolig flott pels! Chewie har arvet mye etter sin far, og vi ser på han som svært lovende til utstilling. Han har allerede vært i ringen, og resultatet var strålende! masse god kritikk. Chewie er nå 3 år og han er blitt en utrolig flott kar!

Kasper kommer fra samme oppdrett som Maya i Danmark. Han har vi ventet lenge på! VI ville ha den perfekte hann til oppdrettet vårt, og oppdretter i Danmark har ventet til han dukket opp. Vi ble utrolig glade når beskjeden om at han var kommet kom til oss! Han er nå 2 år, og er en utrolig stabil og trygg hund. Vi gleder oss veldig til å ha han med i ringen! Her er bare champion gener, så vi håper og nå langt med også han. Tiden har desverre ikke rukket til at vi har fått stilt han. Men han skal i ringen så fort anledningen byr seg. Kasper er far til Maya`s 2. kull. Og blir nå også far til valpene som kommer hos Olivia.

 

Vi satser på gode gener og linjer i vårt oppdrett, og vi setter strenge krav til hannhunder og tisper vi bruker i vår avl. De må være fri for anmerkninger ved patellasjekk og øyelysning. Også bakover i genene. Vi følger NKK og NBHK sine retningslinjer over avl.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 95973592 eller mail: traine53@hotmail.com                       

Vi Svarer gladelig på dine henvendelser ;)